Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 2 záznamů.  Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Kvalita potravin na českém trhu a její vnímání spotřebiteli
Nováček, Jiří ; Zeman, Jiří (vedoucí práce) ; Filipová, Alena (oponent)
Cílem této bakalářské práce je zjistit, jak spotřebitelé vnímají kvalitu potravin na českém trhu. První kapitola definuje, co kvalita potravin znamená. Zabývá se legislativním rámcem bezpečnosti potravin, dále pak nutriční hodnotou a senzorickou kvalitou. Druhá a třetí kapitola jsou věnovány analýze značek kvality, respektive testů kvality potravin. Poslední čtvrtá kapitola prezentuje výsledky vlastního dotazníkového šetření.
Kvalita potravin na českém trhu z pohledu spotřebitelů
Vajnerová, Veronika ; Zeman, Jiří (vedoucí práce) ; Filipová, Alena (oponent)
Cílem této práce je zjistit, jak vnímají spotřebitelé kvalitu potravin na českém trhu. V první části práce jsou zpracovaná teoretická východiska této problematiky, jako je platná legislativa, značky kvality, dále pak nákupní chování spotřebitelů, jeho výzkum a faktory, které ho ovlivňují, a průběh kupního rozhodovacího procesu. V druhé části práce jsou prezentovány výsledky vlastního dotazníkového průzkumu.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.